RX Evolution skal utvikle Rallycross sporten!

Mange drømmer om å kunne stå på toppen av seierespallen i Internasjonal Rallycross, men veldig få har muligheten til å nå helt frem. Gjennom egen satsing i Rallycross vet vi hva som kreves, hvilken krav som stilles og hva du må ha av ferdigheter og resurser. Med RX Evolution ønsker vi å videreformidle dette til de som ønsker å satse mot sin drøm!

Dette vil gjøre at "alle" har muligheten til å få ut sitt potensialet, og legge satsingen på det nivået som er forsvarlig i forhold til økonomi, ferdigheter og team management. Innen få år er vårt mål at de store team i VM Rallycross skal ta en kikk på våre førere når de skal fylle setene som etterhvert flere fabrikker vil trenge - med de største talentene!

RX Evolution Ahtletes

Simon og Mats er våre internasjonale Ahtletes og de to utfyller hverandre bra. Vi har en felles målsetning om å lykkes og Simon Syversen er den som i dag er nærmest sitt mål. Vi har vært med siden Simon debuterte i Rallycross i 2013 og sett hans utvikling over fire sesonger. Vi hjalp også Mats Lysen da han debuterte i Rallycross som 16 åring i 2008. Mats er Europamester i Rallycrosss Super 1600. Mats har en målsetning å kjøre RX2 i fremtiden. Dette er klassen Simon forbereder sin tredje sesong.

Simon Syversen fikk sitt internasjonale gjennombrudd i Barcelona i 2016 sesongen.

Råd og tips

I tillegg vil vi på sikt ha Nasjonale Ahtletes og Junior Ahtletes som skal få utvikle seg gjennon dette prosjektet. Vi kommer til å arrangere talentkonkuranser, Rallycross Skole, samt at vi ønsker å utvikle et medlemsbasert tilbud. Våre medlemmer kan møte våre Ahtletes ute på konkurranser og i andre sammenhenger. Dette kospetet er under utarbeidelse.

RX Evolution vil bistå og hjelpe våre utøvere med råd og veiledning for å lykkes best mulig. RX Evolution vil hjelpe alle våre Ahtletes så godt det lar seg gjøre. Vårt fremtidig mål er å finne Rallycross førere som kan ta hele veien til VM Supercar. Men for de aller fleste vil det være stort å kjøre RX2, som er steget under Supercar. RX Evolution vil også spare mange for stor frustrasjon i fremtiden, vi vet hva som kreves for å nå toppen!

Konseptet utvikles videre!

PS: Det er bare den norske siden som er ferdig til investorer og partnere. Vi ønsker bare å vise dere hvordan vil jobber for å kunne gjøre konseptet internasjonalt på sikt.

RX Evolution