Investorer søkes til spennende Rallycross prosjekt!

Skaar Racing Team AS jobber med et spennende prosjekt for 2017. SRT består av to brødre, Atle og Frode Skaar. Vi har begge over 20 års erfaring fra motorsport og vårt fagfelt er Rallycross og markedsføring. Denne websiden skal ikke markedsføres før hele prosjektet lanseres i 2017. Men dersom du har fått link til denne siden er du en partner / investor vi ønsker å informere mer om prosjektet.

Motorsport og Rallycross har hele tiden vært vår lidenskap, og vi har de siste årene bygd opp merkevarer som Motorsport Event AS (som Frode driver på fulltid). SRT er offisiell Promotor for Rallycross Junior Cup med egen TV-Sending på vår nettside Juniorcup-RX. I tillegg eier og drifter vi Rallycross.no, en nyhetside for norsk og internasjonal Rallycross som har hatt over 100.000 unike brukere og over 2,4 mill sideklikk i 2016.

RX Evolution

Dersom du er interesert i å vite mer om vår nye internasjonale prosjekt ønsker vi gjerne en prat! Vi kan markedsføre deres firma i en voksene sport som har et stort potensiale. Media har for alvor fått øynene opp for Rallycross og unge mange førere drømmer om å komme inn i Rallycross, nå også fra hele verden.

Kontakt Frode på telefon (+47) 938 69 316 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.