Skaar Racing Team

Gjennomm mange år med egen satsing vet vi endel om hvordan våre partnere skal få en høy reklameverdi i forhold til hva de innvesterer av kroner og øre. Sammen skal vi lage et prosjekt som retter alles øyne mot RX Evolution i og med at vi skal

Skaar Racing Team er bygd opp på lidenskap av brødrene Atle og Frode Skaar. Vi har lært oss "alt selv", og gått den lange veien siden vi har vært "første generasjons fører" i familien. Vi har måtte lære oss alt på egenhånd, men gjennom over 20 år i motorsport har vi skapt oss et godt nettverk og enormt mye erfaring. Målet med RX Evolution er at alle skal kunne kjøpe seg erfaring og komme raskere til målet!

Vi ønsker å få frem unge talenter og vil fortsatt ofre mye frititd for motorsporten. Frode har har de siste tre årene drevet Motorsport Event AS på Gardermoen, og har skapt sin egen inntekt gjennom Motorsporten. Dette har også gjort til at vi har kunnet bruke endel tid på RX Evolution som vi nå er i ferd med å ferdigstille. Målet er også å frigjøre Atle på sikt, slik at vi begge har dette som arbeid.

Da kan vi hjelpe andre utøvere, og forhåpentligvis få frem en ny VM stjerne i fremtiden. SRT har konkurrert mot flere av de utøvere som har lykkes internasjonalt, og Frode sto faktisk på seierspallen sammen med Andreas Bakkerud (som tok bronse i Rallycross VM 2016).

Gjennom mange år med egen satsing vet vi endel om hvordan våre partnere skal få en høy reklameverdi i forhold til hva de innvesterer av kroner og øre. Sammen skal vi lage et prosjekt som retter alles øyne mot RX Evolution i og med at vi skal markedsføre oss i flere motorsport grener.

LES MER OM SRT HER!

LES OM SRT SIN ERFARING!